Posted by: admin in J,Režiséři on July 8th, 2010

Peter-Jackson-7-225x300 Peter JacksonPovolání:
Režisér, scénárista, producent
Datum narození:
31. 10. 1961
Místo narození:
Pukerua Bay, Severní Ostrov, Nový Zéland
Výška:
169 cm
Znamení:
Štír

Režijní Filmografie:
2009 Pevné pouto
2008 Crossing the Line
2005 King Kong
Lost Spider Pit Sequence, The (video film)
2003 Pán prstenů: Návrat krále

(more…)

Posted by: admin in D,Režiséři on July 8th, 2010

Frank-Darabont-31-221x300 Frank DarabontPovolání:
Herec, režisér
Datum narození:
28. 01. 1959
Místo narození:
Montbéliard, Doubs, Francie
Znamení:
Vodnář

Režijní Filmografie:
2010 Walking Dead, The (TV seriál)
2007 Mlha
Vize zločinu (TV seriál)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
2001 Majestic
1999 Zelená míle

(more…)

Posted by: admin in Režiséři,T on July 8th, 2010

Quentin-Tarantino-7 Quentin TarantinoPovolání:
Režisér, producent, scénárista, herec
Datum narození:
27. 03. 1963
Místo narození:
Knoxville, Tennessee, USA
Výška:
185 cm
Znamení:
Beran

Režijní Filmografie:
2014 Kill Bill: Vol. 3
2009 Hanebný pancharti
2007 Grindhouse: Auto zabiják
2005 Sin City – město hříchu

(more…)

Posted by: admin in Režiséři,S on July 8th, 2010

Ridley-Scott-1-235x300 Ridley ScottPovolání:
Režisér, producent, kameraman, scénárista
Datum narození:
30. 11. 1937
Místo narození:
Anglie
Výška:
174 cm
Znamení:
Střelec

Režijní Filmografie:
2012 Untitled Alien Prequel #2
2011 Brave New World
Untitled Alien Prequel #1
2010 Robin Hood
2008 Labyrint lží

(more…)

Posted by: admin in F,Režiséři on July 8th, 2010

milos-forman-52-237x300 Miloš FormanPovolání:
Herec, režisér
Datum narození:
18. 02. 1932
Místo narození:
Čáslav, Československo
Znamení:
Vodnář

Režijní Filmografie:
2011 Ghost of Munich, The
2009 Dobře placená procházka (divadlo)
2006 Goyovy přízraky
1999 Muž na Měsíci
1996 Lid versus Larry Flynt
1989 Valmont
1984 Amadeus

(more…)